Despre impachetarea in folie dubla (hranire fara pierderi caldura) si alte secrete ale biostupului

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 17 Noiembrie 2015 la stupina unde am facut un film despre impachetarea in folie dubla care favorizeaza hranirea fara a pierde caldura si despre alte secrete si idei pe care le am referitoare la Biostup. Daca filmul va este util, as aprecia un Share si Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Precizez celor care au urmarit acest film si poseda biostupul sa nu mai faca nici o modificare in acest moment temperaturile sunt foarte scazute pentru albine si nu se vor mai putea reorganiza iernand in conditi grele , probabil ati organizat familile de albine in functie de iernile trecuta deocamdat lasati asa , daca nu ati pus folia dubla o puteti face dar de preferabil lasati asa in momentul hraniri veti face o gaura in folia actuala deasupra ghemului si mai adaugati o folie deasura defapt e preferabil astfel albina va avea acces imediat la hrana , la imultire voi folosi micronucleele find foarte economice in obtinerea de regine iar la divizarea familiei de albine vor primi matci imperecheate fara a pierde 60 de zile din tot procesul de la regina pana la prima albinuta iesita din regina respectiva , astfel intrand in iarna destul de slabe .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU