ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Despre impachetarea in folie dubla (hranire fara pierderi caldura) si alte secrete ale biostupului

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 17 Noiembrie 2015 la stupina unde am facut un film despre impachetarea in folie dubla care favorizeaza hranirea fara a pierde caldura si despre alte secrete si idei pe care le am referitoare la Biostup. Daca filmul va este util, as aprecia un Share si Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Precizez celor care au urmarit acest film si poseda biostupul sa nu mai faca nici o modificare in acest moment temperaturile sunt foarte scazute pentru albine si nu se vor mai putea reorganiza iernand in conditi grele , probabil ati organizat familile de albine in functie de iernile trecuta deocamdat lasati asa , daca nu ati pus folia dubla o puteti face dar de preferabil lasati asa in momentul hraniri veti face o gaura in folia actuala deasupra ghemului si mai adaugati o folie deasura defapt e preferabil astfel albina va avea acces imediat la hrana , la imultire voi folosi micronucleele find foarte economice in obtinerea de regine iar la divizarea familiei de albine vor primi matci imperecheate fara a pierde 60 de zile din tot procesul de la regina pana la prima albinuta iesita din regina respectiva , astfel intrand in iarna destul de slabe .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU