Mierea 2016 din celule, in cetrifuga si apoi la voi acasa. Produse apicole de calitate din BIOSTUPI

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 12 Iulie 2016 in camera de extractie si va prezint cum mierea ajunge din celulele de pe rama in centrifuga inox si de aici in bidoane la voi acasa. In procesul de extragere a mierii prin centrifugare, rezulta o miere amestecata cu putin polen, minuscule bucatele de ceara de la descapacire, impreuna cu parti din antibioticul si antisepticul folosit de albinute pentru a o conserva. Este o miere bruta, netratata termic, complet maturata cu toate proprietatile intacte. Separat capaceala (puteti cauta pe Google mai multe despre ea) este un alt produs apicol constand in capacele de ceara ce acopera celulele de miere, impreuna cu antispeticul si conservantul (in cantitate mult mai mare decat in mierea simpla) pus de albinute si putina miere din partea superioara a celulei. Se mesteca ca o guma de mestecat si la sfarsit se arunca (sau se colecteaza) ceara. Este un medicament extrem de eficient pentru dureri in gat, ficat, plamani si nu numai. Cel mai repede puteti intra in posesia acestor produse apicole (miere, capaceala, polen congelat, propolis) daca aveti drum prin Bacau sau aveti o cunostinta in Bacau si sunati la Tel 0721.874.585. Intre timp incerc sa gasesc si alte modalitati de livrare pe care le voi afisa pe acest blog.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU