ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iata cum femelele de varroa destructor ies imediat odata ce trantorul a taiat capacelul celulei

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmam pe 12 Iulie 2016 la stupina. Varroa destructor este cea mai mare amenintare pentru familiile de albine pentru ca acest parazit printre altele, slabeste sistemul imunitar al albinelor, deschizand usa multor alte boli. Cum femelele de varroa prefera puietul de trantor, rama claditoare este o arma foarte eficienta, 100% naturala, de lupta impotriva acestui parazit, cu conditia ca ea sa fie recoltata la timp, pentru a nu se transforma in crescatorie de varroa. Biotupul eficientizeaza foarte mult aceasta rama pentru ca matca are access la ea de pe orice interval si rama claditoare poate fi colectata din cuib fara a ridica caturile. Nici un alt model de stup nu permite acest lucruri. Conditia este ca apicultorul sa ajunga la timp pentru a colecta fagurii cu varroa si pentru a-i distruge. In acest film va prezint cum la ecluzionarea puietului de trantor, ies si femelele de varroa care s-au inmultit intre timp. Tinerea sub control a varroa pe cale naturala, are beneficiul de a crea premisele unor producse apicole Bio, dar si beneficiul de a nu afecta matca (se stie ca varachetul afecteaza capacitatea de ouat a matcilor). Aceste filme sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU