ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Introducere in Apicultura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmele de mai jos proveneau de la Neogen insa, nu mai sunt active din cauza ca au fost blocate de acestia. :( Am stocat acolo multe filme de matematica si de apicultura, dar au fost sterse de cei de la Neogen in ciuda faptului ca erau extrem de vizionate.M-am hotarat sa public discutiile avute cu ei in speranta ca cei dintre dumneavoastra interesati de recuperarea filmelor, vor trimite semnalele necesare catre Neogen. Adresa lor de e-mail este: contact@neogen.ro iar profilul meu pe Neogen este "ursu_ioan". Click aici pentru vizualizarea discutiilor.

---------------------------------------------------------

Anul apicol incepe din luna august cand mentinerea matcilor in stare de activitate devine prioritate. Pentru asta apicultorul are in vedere sa asigure rezerva de hrana, iar ramele care au mai putina miere vor fi descapacite pentru ca mierea sa fie concentrata in cuib. Pregatirea cuibului pentru iernat este lucrarea cea mai importanta a sezonului. Iata aspecte din aceasta perioada filmate cu mult timp in urma la prisaca Manastirii Tisa Silvestra de langa Bacau:

Apicultura - 1



Apicultura - 2



Apicultura - 3


Apicultura - 4


Apicultura - 5

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Anonim spunea...

Extraordinara treaba faceti dumneavoastra domnule Ursu ... Sunteti un deschizator de drumuri pentru tinerii care sunt interesati de apicultura . Cu multa stima si respect al dumneavoastra admirator Johann Hofmann .

Mierea Naturala spunea...

Domn Profesor , daca va pot ajuta cu gazduirea filmelor o fac din tot sufletul ! :)

Astept doar un semn de la dvs !

Cu stima !

Anonim spunea...

Cristi din partea prof. Ursu:

Multumim pentru oferta de gazduite, ina acum filmele sunt gazduite pe You Tube unde recent nu mai are limite de spatiu sau timp. :)) Cand am inceput sa postam, am facut-o pe Neogen deoarece avea conditii mai bune decat YouTube la acest capitol. Intre timp lucrurile s-au schimbat insa acele filme de la Neogen s-au pierdut :( E numai si numai vina Neogen.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU