ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Sigur veti gasi ceva de care sunteti interesat. Va multumesc!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie sinteza cu ucenicii mei despre cunostintele acumulate

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem undeva pe 27 Iunie 2011 iar conditiile meteo nefavorabile nu prea ne lasa sa lucram. Impreuna cu ucenicii mei cu care am construit Video Manualul cu lucrari practice din Apicultura, ne-am gandit sa purtam o discutie despre cunostintele acumulate pana acum. Discutia este extrem de utila, in special incepatorilor in stuparit. Iata cateva din temele abordate:
- De ce anume e nevoie pentru a deveni un bun apicultor
- Despre selectia matcilor (reginele de schimb linistit)
- Roirea albinelor
- Pregatirea iernatului in special la Bio Stup pavilion si pe vatra
- Hranirea albinelor
- Avantajele si dezavantajele stuparitului la pavilion sau pe vatra / stationar


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU