ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Video: Bio Stupul medaliat cu aur la salonul Inventica 2011 de la Iasi

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Am fost prezent la Salonul Inventica 2011 organizat intre 8-10 Iunie la Iasi unde spre marea mea bucurie, Bio Stupul inventat si brevetat de mine a obtinut medalia de aur. Am realizat un film care a captat momente interesante de pe intreaga desfasurare a evenimentului iar cel mai interesant moment mi se pare discutia cu domnul Iustin Capra(vedeta incontestabila a Salonului de Inventica). Daca aveti placerea, va invit sa urmariti aceste secvente.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

4 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari pentru premiul luat domnule profesor. Cu siguranta meritati mult mai multa apreciere. Din partea mea aveti toata stima, respectul si aprecierea pentru minunatele lucruri pe care ni le explicati prin aceste filmulete. Va doresc multa sanatate si la mai multe filmulete cu activitatea pe care o desfasurati. Eu unul am foarte multe de invatat de la dumneavoastra. Urmaresc cu mare interes fiecare filmulet care apare si va multumesc pentru ca ne transmiteti aceste cunostinte. Cu deosebita consideratie Adrian Apostol

niku spunea...

Nu pot sa va explic cit de mult ma bucur pentru reusita dumneavoastra. Sa traiti multi ani fericiti, salutari si imbratisari de la Niku Singereanu Orhei(Rep.Moldova).

Anonim spunea...

Ma bucur pentru reusita dumneavostra. Toata admiratia mea de aici din Ontario, Canada. Am urmarit in ultimile 4 luni toate postarile dumneavoastra si am incercat sa aplic cat am putut la cei doi stupi pe care ii am. Felicitari si numai sanatate va doresc. Floyd (Kitchener, ON)

prof. Ioan URSU (Google: proful online), Tel: 0722786515 spunea...

Va multumesc frumos pentru aprecieri si incurajari iar faptul ca sfaturile mele va ajuta, ma ajuta si pe mine sa continui.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU