ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Despre importanta triadei RASA - MASA - CASA la albine

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem la sfarsit de Martie 2013 si am ajuns o fuga la stupina dar vremea rece de afara nu mi-a permis decat rapid sa aruncam o privire cu aparatul de filmat. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa va vorbesc putin despre triada RASA - MASA - CASA la albine. Triada aceasta joaca un rol esential in cresterea oricarei vietuitoare. Daca problema CASEI a fost rezolvata prin constructia stupului, in acest filmulet am insistat mai mult pe ceea ce inseamna MASA pentru familiile de albine. In acest sens am apelat la cartea prof. Iordache scotand in evidenta importanta zonei melifere descrisa in acest manual. In perioada de iarna am insistat pe nevoia de conservare a caldurii prin strangerea ghemului si pe folosirea turtelor.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe timpul lui Ceausescu era numai un cizmar care ne conducea acum sunt sute. Cum sa faca legi bune daca sunt incompetenti in posturile ocupate intamplator, abuziv printr-o cunjunctura politica de moment si care nu au alt scop decat servirea intereselor de grup de a digera fara rost banul public din sudoarea si sangele contribuabililor?. Constantin.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU