ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Evolutia familiilor de albine cu rama in antecamera

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In perioada 9 - 10 Martie 2013 voi fi prezent la Ghiroda - Timisoara, Targul Apicol International de Primavara.
Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Ioan Olaru spunea...

Bună seara este aproape primăvara iar scopul acestor familii mixte a fost atins , adică supraviețuirea , chiar și în aceste condiții sunt scetici , personal am avut oameni curioși care la fel au fost sceptici cu cele 2 familii ale mele , iar acum datorită acestui stup și metodei de lucru cu el învățată din videomanuale urmărindule cu atenție și urmărindule din nou când era greu de înțeles pentru mintea mea am reușit să le trec de iarnă în condiții foarte bune , pentru mine ca începător a fost un pas inportant acest lucru să le trec de iarnă dândumi încredere nu numai în stup și în metoda de lucru cu acesta ci și în mine ca om .
În rest fără cuvinte probabil cei care nu au achiziționat stupul au mai mult probleme financiare fiindcă ca technologie nu înțeleg doar fiindcă nu vor . Eu pornesc pe un drum frumos înpreună cu această insectă supremă și cu technologia Ioan Ursu și mai ales cu stupul Ioan Ursu Dumnezeu să vă ajute Numai Ioan Olaru.

Anonim spunea...

Pentru cine este interesat, blogul domnului Ioan Olaru se gaseste aici:


http://www.albina-online.blogspot.ro


--
cristi - Blog Admin

Anonim spunea...

Domnule profesor o sa fiti prezent la targ la blaj pe data de 21-22 martie?
Cu respect Adi

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU