ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Pregatirea stupilor de iernat - Impachetarea celor trei familii de albine in Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 18 Octombrie 2014 la stupina si doresc sa va mai prezint cate ceva despre iernarea albinelor si pregatirea stupilor pentru iernat. Conteza foarte mult sa intelegem comportamentul albinei in ghem si felul in care trebuie organizat cuibul pentru a avea un iernat cat mai eficient. Sanatatea albinelor in primavara depinde foarte mult de un iernat de calitate. Mai multe detalii obtineti din film. Daca va este util, as aprecia un Like sau Share.

Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Mitrica George spunea...

Buna ziua,
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, ca sa mai putem si noi apicultorii incepatori sa mai invatam cate ceva de la dumneavoastra. Numele meu este George, sunt din Bucuresti si am inceput apicultura de 1 an de zile.Va urmaresc filmuletele de foarte mult timp si vreau sa va spun ca le-am salvat pe toate in calculator, iar atunci cand nu stiu ce trebuie sa fac, ma duc repede si ma uit exact unde am nevoie.Ideea de a posta filmuletele este super tare si foarte utila, mai ales pentru cei care sunt la inceput de drum. Am invatat multe lucruri noi si interesante de la dumneavoastra pe care in cartile citite nu le-am gasit si de aceea sper ca in primavara sa raman cu tot atatea familii de albine cu cate am pregatit de iernat.
Dumnezeu sa va tina sanatos si sa ne auzim cu bine.

Constantin S spunea...

Va salut domn' profesor,ne-ati cam uitat.
Din miile de ore filmate,pe care le-am si urmarit,mai aveti o lectie de predat,pt acum pe timp de iarna...

Constantin S spunea...

La multi ani domn' profesor!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU