ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Pregatirea stupilor de iernat - Impachetarea celor trei familii de albine in Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 18 Octombrie 2014 la stupina si doresc sa va mai prezint cate ceva despre iernarea albinelor si pregatirea stupilor pentru iernat. Conteza foarte mult sa intelegem comportamentul albinei in ghem si felul in care trebuie organizat cuibul pentru a avea un iernat cat mai eficient. Sanatatea albinelor in primavara depinde foarte mult de un iernat de calitate. Mai multe detalii obtineti din film. Daca va este util, as aprecia un Like sau Share.

Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua,
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, ca sa mai putem si noi apicultorii incepatori sa mai invatam cate ceva de la dumneavoastra. Numele meu este George, sunt din Bucuresti si am inceput apicultura de 1 an de zile.Va urmaresc filmuletele de foarte mult timp si vreau sa va spun ca le-am salvat pe toate in calculator, iar atunci cand nu stiu ce trebuie sa fac, ma duc repede si ma uit exact unde am nevoie.Ideea de a posta filmuletele este super tare si foarte utila, mai ales pentru cei care sunt la inceput de drum. Am invatat multe lucruri noi si interesante de la dumneavoastra pe care in cartile citite nu le-am gasit si de aceea sper ca in primavara sa raman cu tot atatea familii de albine cu cate am pregatit de iernat.
Dumnezeu sa va tina sanatos si sa ne auzim cu bine.

Constantin spunea...

Va salut domn' profesor,ne-ati cam uitat.
Din miile de ore filmate,pe care le-am si urmarit,mai aveti o lectie de predat,pt acum pe timp de iarna...

Constantin spunea...

La multi ani domn' profesor!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU