ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie utila despre varroa destructor, eficienta sporita a ramei claditoare si deparazitarea la Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
In acest film discut cu domnul inginer silvic Racila, care este si un apicultor pasionat, despre varroa destructor (varoza albinelor), de ce tratamentul medicamentos nu este mereu eficient si cum poate fi eficientizata rama claditoare care este un aspirator natural de varroa. In August, dupa ce scade interesul familiei de albine pentru cresterea trantorilor, spatiul ramei claditoare se poate transforma intr-o cusca (cu una sau doua rame - configurabil) care va pastra contactul cu familia de baza dar va tine matca captiva pe rama si puietul de albina va continua sa atraga in continuare femelele de varroa care, in migratia lor, o parte pot cadea si pe fundul anti-varroa. Doar aceste rame, cu puiet capacit si special marcate, care contin femele de varroa captive, vor fi deparazitate in alti stupi (mai vechi chiar) speciali amenajati. Dupa ce puietul ecluzioneaza, ramele respective nu vor mai reveni in Bio Stup. In felul acesta familia din Bio Stup precum si matca nu au nimic de suferit de pe urma unui tratament medicamentos care NU este aplicat Bio Stupului. Familia de albine din Biostup beneficiaza doar de un tratament 100% natural si sanatos si eficient pentru ea. Daca filmul va este util, as aprecia un Share sau Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Domnului Nelu , niciodata albinele nu vor face dezinfectie cu venin , mai invatati domnule , albina foloseste veninul pentru a se apara de diferiti factori externi care ameninta integritatea familiei de albine asta daca nu stiati , nu mai spuneti asa ceva sa dezinfecteze albina cu venin , vai vai vai .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU