ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Familii de albine foarte populate la mijlocul lui Martie datorita unui iernat de calitate in "Bio Stup - Ioan URSU"

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 14 Martie 2014. La stupul pe care il vizitam, iernarea (3 in 1) a fost pe 5 rame de familie, impachetate in folie dubla, hranirea facandu-se in spatiul dintre cele doua folii (cu rol de anticamera). Tot acum discut si despre procedura de expandare care va avea loc cat de curand. Iernatul de calitate in "Bio Stup - Ioan URSU" prin conservarea foarte buna a caldurii, dublat de o hranire pe baza de miere si polen si acum cu turte APILUK, produce rezultate spectaculoase. Sfaturi utile pentru apicultori incepatori si nu numai. Aceasta dezvoltare timpurie poate conduce la o familie de albine de genul urmator (filmata pe 16 Aprilie 2011), iernarea facandu-se tot in Bio Stup - varianta de Pavilion / Vagon:

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

ciolacu valeriu spunea...

frumos,multam pt sfaturi;eu acum ma intreb,este posibila roirea cind sint asa multe albine daca nu intervenim rapid? vali incepator .

Stelica Spulber spunea...

Va salut,domn' profesor.
Am vazut toate filmuletele dv.,pt care va multumesc,sa va dea domnul multa sanatate si putere in ceia ce ve-ti face deacu' in colo,caci sint cu ochii pt dv.
La online tv cind mai puneti un filmulet?Ori am eu ceva probleme cu PC-ul,sau nu transmiteti dv...?
Cu respect,
Constantin S.

Stefan Dumitrel spunea...

Ce sa zic..Multumesc foarte frumos:{ sunteti un om deosebit}daca asa putea vas da Luna si Soarele de pe cer,multumesc de o miie de ori multumesc dv si parintiilor dv.SA NE TRAITI ANI MULTIII DE ACUM INAITE.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU