ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Expandarea familiilor de albine din Bio Stupi - Lucrari de primavara

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 8 Aprilie 2014. In prima parte a filmului prezint felul in care am iernat cu 5 roi intr-un stup impachetati in folie dubla. Ideal ar fi fost sa fi avut familii pe cate 6 rame si sa fi iernat 3 in 1 intr-un Bio Stup, fara a lasa spatii goale, dar cum nu a fost posibil, i-am impachetat 5 in 1 pentru a nu avea probleme cu condensul la iernat. Spatiul dintre cele doua folii a jucat rolul anticamerei prin care s-a facut hranirea. In acest film explic cum am ajuns de la 5 in 1 la 3 in 1 iar acum suntem la etapa in care expandam un Bio Stup 3 in 1 pentru ca primul cules sa ne prinda cu cate o familie de baza bine dezvoltata. Niciodata sa nu plecati la cules cu Bio Stupii neexpandati. Procedura este adaptata in functie de situatia fiecarei famii de albine si este insotita de explicatii concrete.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Stefan Dumitrel spunea...

crocobaurul ala cand va vedea cum e cu folia moare de necaz dar in final va folosi si el,,,,,,,,,,ala puisor care deveni crocobaur............dl Stefan

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU