ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Familii de albine foarte populate la mijlocul lui Martie datorita unui iernat de calitate in "Bio Stup - Ioan URSU"

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 14 Martie 2014. La stupul pe care il vizitam, iernarea (3 in 1) a fost pe 5 rame de familie, impachetate in folie dubla, hranirea facandu-se in spatiul dintre cele doua folii (cu rol de anticamera). Tot acum discut si despre procedura de expandare care va avea loc cat de curand. Iernatul de calitate in "Bio Stup - Ioan URSU" prin conservarea foarte buna a caldurii, dublat de o hranire pe baza de miere si polen si acum cu turte APILUK, produce rezultate spectaculoase. Sfaturi utile pentru apicultori incepatori si nu numai. Aceasta dezvoltare timpurie poate conduce la o familie de albine de genul urmator (filmata pe 16 Aprilie 2011), iernarea facandu-se tot in Bio Stup - varianta de Pavilion / Vagon:

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Unknown spunea...

frumos,multam pt sfaturi;eu acum ma intreb,este posibila roirea cind sint asa multe albine daca nu intervenim rapid? vali incepator .

Constantin spunea...

Va salut,domn' profesor.
Am vazut toate filmuletele dv.,pt care va multumesc,sa va dea domnul multa sanatate si putere in ceia ce ve-ti face deacu' in colo,caci sint cu ochii pt dv.
La online tv cind mai puneti un filmulet?Ori am eu ceva probleme cu PC-ul,sau nu transmiteti dv...?
Cu respect,
Constantin S.

Unknown spunea...

Ce sa zic..Multumesc foarte frumos:{ sunteti un om deosebit}daca asa putea vas da Luna si Soarele de pe cer,multumesc de o miie de ori multumesc dv si parintiilor dv.SA NE TRAITI ANI MULTIII DE ACUM INAITE.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU