ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie cu 2 apicultori din Constanta care au cumparat niste familii de albine

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 17 Mai 2014 impreuna cu doi apicultori din Constanta care au dorit sa cumpere niste familii de albine. In acest film inspectam Bio Stupul cu familia de albine care beneficieaza de o matca valoroasa si care a dat drumul la colectarea naturala a varroa destructor. Aceasta familie de albine o tranzvazam si va ajunge in noua ei stupina. Spre final povestesc si cum voi proceda cu cele cateva rame ramase pe loc care vor forma cat de curand un mic nucleu in care voi creste o noua matca valoroasa.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Iata nu am comentat de mult in legatura cu un anumit film de pe acest blog , in acest film vedem exact ce multi apiculotri doar in situati constranse fac si mai ales sa vinzi familii de albine , cele mai puternice din stupina , trebuie sa intelegeti ca acea familie este munca a 3 ani de lucru , iar un cumparator trebuie sa respecte aceasta munca dincolo de valoarea financiara , domni aceia mi se par cumparatori de acest nivel , stupul functioneaza , am vazut stupina dezvoltata pe timp de 2 ani ajungand la o performanta sau mai bine zis o practica apicola dusa aproape de industrialism , ,mai ales datorita stupului , selectiei de albina si de rasa , nu conteaza stupina sau cui apartine , dar acest lucru se dovedeste a fi mai eficient si intr-un timp foarte scurt , mai ales ca in acest domeniu cercetarile se fac pe zeci de ani , pentru oameni obisnuiti albinele inseamna doar miere pentru un apicultor inseamna un mod de viata iar pentru un hot inseamna doar bani , din pacate Dumnezeu cand a semanat pe campie flori diavolu a venit in urma si a stricat o parte din ele si astfel au ramas pe Pamant semintele raului pe care Dumnezeu a hotarat sa le lase pentru asi vedea copii sau mai bine zis asi testa creatia daca a dat destula putere sa invinga raul lasat si asa ne-am ales ca oameni cu o viata plina de incercari prin care doar oameni buni au parte findca cei rai nau cum sa treaca de ele, find chiar ei unealta raului. Numai bine Ioan Olaru .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU