ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Matca valoroasa + Arhitectura Bio Stup = Captare eficienta 100% naturala a varroa destructor

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 13 Mai 2014 si vizitam stupul expandat pe 9 Mai 2014, prezentat in filmul Cum cumparam familii de albine bune? Cum organizam cuibul mai eficient? Dupa 4 zile de la expandare, observam ca a ecluzionat multa albina si au si dat drumul rapid la constructia de limbi de ceara in spatiul ramei claditoare, pentru cresterea puietului de trantor. Datorita arhitecturii Bio Stup, matca are acces de pe fiecare interval la rama claditoare si poate depune oua imediat ce o celula este pregatita. Din acest moment incepe captarea 100% naturala a varroa, pentru ca puietul de trantor este preferatul acestui parazit.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU