ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Matca valoroasa + Arhitectura Bio Stup = Captare eficienta 100% naturala a varroa destructor

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 13 Mai 2014 si vizitam stupul expandat pe 9 Mai 2014, prezentat in filmul Cum cumparam familii de albine bune? Cum organizam cuibul mai eficient? Dupa 4 zile de la expandare, observam ca a ecluzionat multa albina si au si dat drumul rapid la constructia de limbi de ceara in spatiul ramei claditoare, pentru cresterea puietului de trantor. Datorita arhitecturii Bio Stup, matca are acces de pe fiecare interval la rama claditoare si poate depune oua imediat ce o celula este pregatita. Din acest moment incepe captarea 100% naturala a varroa, pentru ca puietul de trantor este preferatul acestui parazit.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU