ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Captarea 100% naturala a varroa destructor - Rama claditoare are eficienta MAXIMA la Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In acest film doresc sa arat in practica cum functioneaza captarea naturala a varroa destructor / varoza albinelor la Bio Stup. In rama capcana de sub hranitor, se cresc larvele de trantor care sunt preferate de varroa. Colectand si indepartand acest puiet, vom distruge varroa pe cale naturala. Cu ocazia aceasta analizam putin si gradul de infestare, pentru ca teoretic, varroa ar trebui sa fie ascunsa in celulele cu puiet de trantor capacit. Cu larvele de trantor se pot creste pui, pesti, etc iar ceara din rama claditoare poate fi colectata.
Filmat pe 12 Mai 2014. Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Octavian Georgescu spunea...

Deobicei albinele astupa cu ceara ce nu considera firesc, sau mai bine zis ceva ce trebuie indreptat. De ce construiesc albinele pe grila. Dr Georgescu

cristi spunea...

Banuiesc ca din acelasi motiv pentru care nu astupa intervalele dintre rame. Dimensiunile grilei corespund dimensiunilor intervalelor. Orice alte dimensiuni nu functioneaza. In felul acesta grila face parte din cuib.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU