ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iata ce inseamna o Matca de schimb linistit VALOROASA si cum poate fi utilizata la MAXIM in stupina

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 22 Mai 2014 la stupina si dupa ce am facut mai devreme 2 filmulete de unul singur, am primit vizita lui Ovidiu, un fost elev de-al meu de la liceu, care m-a ajutat cu filmarea aceasta. Vizitam aceeasi familie care a dat drumul la schimbul linistit de matca, dar de data aceasta filmul are o calitate mult mai buna si datorita discutiei purtate. Vedem ce inseamna cu adevarat o matca de schimb linistit valoroasa, analizand ramele cu puiet pe care le-a batut uniform si vorbim si despre diferenta dintre botcile de roire si cele de schimb linistit.
Min 11:50 - Matca valoroasa care a acceptat schimbul linistit
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Constantin S spunea...

Buna dimineata domnule profesor.
Va multumesc pt ceia ce faceti,dar sa stiti ca sint multi cei ce pierd noptile uitiundu-se la filmele dv.de apicultura.Citeodata sinteti chiar nostim...cind va lasati echipat de maicute...nu ca n filmul de sus descult in slapi.Ce le faceti domn' profesor de sint asa de blinde?Sigur le cintati dv ceva...inainte de filmare.Ne-ati dezvaluit atitea secrete,spuneti-l si pe asta,va rugam frumos.
Sa va dea DOMNUL sanatate si multa putere si sa nu uitati ca sintem aici,asteptind cu nerabdare urmatorul film.


Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU