ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Ramele folosite la hranit, iernatul 3 in 1 si operatii de hranire la "Bio Stup - Ioan URSU"

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Am facut o vizita la stupina mea care ierneaza 3 in 1 in Bio Stupi pentru un scurt film in care vorbesc despre ramele ce le voi folosi la hranire si in care voi arata concret cum anume facem aceasta operatie. Este important sa invatam sa "citim" ramele si sa intelegem ce avantaje sau dezavantaje pot prezenta ele. Ma adresez in acest film in special apicultorilor incepatori pentru care astfel de informatii sunt utile. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 5 Martie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

8 comentarii:

Anonim spunea...

ionadrian: va felicit domnule profesor.sunteti o sursa de inspiratie pentru mine.nu fiiti necajit din cauza "prietenilor",chiar si trenul la aparitia sa era privit cu neincredere.mult succes!!

Anonim spunea...

Domnule profesor, mulţumiri şi felicitări din toată inima pentru tot ce ne explicaţi şi demonstraţi. Iernez 3 în 1 la 2 stupi de la Viorel şi mai am câte o familie, în stupi orizontali. Este incomparabil modul de dezoltare şi cum au rezistat la -27 de grade. Vă urmăresc şi aştept nerăbdător să mai primesc câte o înregistrare. Nu vă amărâţi la comentariile răutăcioase ale ,,marilor specialişti", care nu acceptă progresul, modernizarea. Numi un prof. de matematică putea să inventeze ,, o căsuţă " cu atâtea posibilităţi pentru albinuţe dar şi pentru apicultor. Cine încearcă, înţelege şi peţuieşte ce ne-aţi pus la dispoziţie cu bucurie şi bunăvoinţă. Ar trebuii, pentru cei care comentează neâncrezători, să le mai scriu aici cândva, poezia ,,Ursul-meşter la albine!", care v-am scris-o în anul precedent. Vă doresc multă sănătate şi împlinirea tuturor proiectelor. Cu sinceră consideraţie, prof.Ionel Davidiuc, Dragomirna, Sceava.

Anonim spunea...

Carcotasii au intrat in sedinta pe motivul ca trebuie sa nascoceasca alte prostii. De pe acest site am posibilitatea si eu ca sa le dau cartonas rosu cum mi-au dat ei mie (ROMIKELE manager sef in carcoteala). Numele este acelasi ca pe Apiardeal, adica TOTO.

Anonim spunea...

domnule profesor,sa intelegem ca pentru moment hranirea se face individual pe fiecare familie ? cand incepem stimularea de primavara ? multumesc anticipat. gheorghe.

Anonim spunea...

Radu
Felicitari Domnule Profesor Ioan Ursu!
Nici nu mai trebuie sa va bateti capul sau sa-i mai mentionati pe cei care va contesta.
Ajung sa se hraneasca, ca fantomele din fricile noastre.
Mergeti mai departe fara ezitare.
Lumea,Universul evolueaza! De cand s-a inventat roata nimic nu mai sta pe loc.
Asta e doar inceputul, sunt sigur ca aceasta inventie va fi primita foarte bine in strainatate; da, strainii il vor pretui.

Cu respect,
Radu Iroftei
Doctor in Istorie

cristi spunea...

Raspuns pentru dl. Gheorghe (8 Martie 2012):

Tata a postat un film cu raspunsuri si lucru concret la stupina. Va rog sa vizionati filmul din 9 Martie 2012 intitulat: "Raspunsuri la intrebari, selectia ramelor, hranire stimulativa, sfaturi pentru incepatori"

multumesc,
--
cristi - admin blog.

Anonim spunea...

pentru cristi. receptionat si .... vizionat. multumesc. gheorghe

Anonim spunea...

Poate luati in calcul si varianta editarii unei carti (manual) de apicultura care sa aiba ca subiect principal stupul bio. (explicatii, imagini...). Mihai

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU