ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Revizitam familia de albine filmata in "Inmultirea albinelor - cum se produce schimbul linistit de matca"

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 16 Mai 2013. In acest film am revizitat familia de albine filmata pe 11 Mai 2011 in filmul: Inmultirea albinelor - cum se produce schimbul linistit de matca. Sunt foarte interesat (pentru obtinerea viitoare de noi matci) sa vad daca comportamentul schimbului linistit de matca s-a schimbat sau nu in urma intaririi ei cu rame cu puiet aproape de ecluzionare. Va invit sa descoperim impreuna!


Acesta este stupul care poate fi folosit de orice stupina, in special la pavilion unde imperecherea matcilor are un randament foarte scazut. Are 4 iesiri pe o parte si 5 pe celalta si o rata de succes foarte mare. Gaturile de pet folosite pe post de urdinis fac ca albina sa fie bine izolata pe suprafata stupului iar matca va gasi usor nucleul de unde a plecat la zbor. Voi reveni cu detalii in zilele urmatoare.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

floryn tudurache spunea...

Sa triasca donmul profor.Tudurace Florin de la Pascani tanarul cu cele trei familii agresive. urmresc la zi filmuletele. sunt superbe si pline de informatii utile pentru noi. astept cu nerabdare sa vina ziua cand o sa vin la dvs. sa achizitionz 3 matchi inperecte si linistie ca de amele sunt satul. stima si respect.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU