ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Vizitam o familie de albine care a trecut prin grila si a inceput captarea pe cale naturala a varroa

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 16 Mai 2013. Dupa lucrul la stupina Manastirii Tisa, am revenit la stupina mea pentru a mai face un scurt filmulet. Inainte de a intra in iarna, stiti si dumneavoastra ca le aveam pe cate 2 sau 3 rame. Acum vizitam o familie de albine care era pe 3 rame si care acum a trecut cu bine peste iarna si s-a dezvoltat. Vedem cum albina a trecut prin grila si acum a inceput sa construiasca fagurele cu celule de trantor pe rama claditoare in care matca a inceput sa depuna oua. La minutul 2:40 se observa matca pe aceasta rama. Rama claditoare, prin puietul de trantor care va fi crescut, functioneaza acum ca un "aspirator" natural al varroa destructor. Vom avea acces foarte simplu si usor la ea si dupa ce vom monta caturile. Vreau sa intelegeti ca pana a ajunge in acest punct, este nevoie de niste pasi care trebuie facuti pentru ca voi sa nu faceti greseli iar prin filmele mele incerc prevenirea acestor greseli.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU