ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Sfaturi practice de montare eficienta a caturilor la un "Bio Stup - Ioan Ursu" expandat - stationar

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 7 Mai 2013. Acesta este filmul complet facut la stupina Manastirii Tisa Silvestri de langa Bacau in care analizam doua familii de albine si spre sfarsit aratam cum trebuie montate caturile la un "Bio Stup - Ioan Ursu" gata expandat, in vederea pregatirii primului cules. Bineinteles ca aceste sfaturi sunt valabile si pentru stupii clasici. Am incarcat si un film mai scurt care surprinde doar aceasta ultima parte. Exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti seama cand faceti aceasta operatie pentru a fi cat mai eficienti. Cu acest film ma adresez in special apicultorilor incepatori pentru a exemplifica concret cum se realizeaza aceasta procedura si pentru a preveni eventualele greseli. Vizionare utila!

Filmul scurt - surprinde doar etapa de montare a caturilor


Filmul complet - analiza familiilor si la sfarsit secventa de montare a caturilor - min 1:04:55


Urmariti aici si filmul cu "Familia de albine super dezvoltata in primavara la Bio Stup pavilion" filmat pe 16 Aprilie 2011 de care se aminteste in film la minutul 25:07.

Urmariti si "Punem caturile la stup, stupul bio, familia ajunsă la o dezvoltare optimă"
de pe Blogul Albina-Online al domnului Ioan Olaru.Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU