ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Selectia matcilor - problema cea mai importanta a momentului

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 12 Mai 2013. Presat de unele probleme urgente am ajuns din nou la stupul cu cele 3 nuclee filmat pe 11 Mai 2013 si analizam rama cu botca de schimb linistit pe care am recoltat-o de la familia cu matca de schimb linistit. Langa ea se afla o alta botca de calitate inferioare ce pare ca a ecluzionat asa ca trebuie sa vedem ce fel de matca a iesit din ea. Ne mutam apoi la o alta familie de albine orfanizata unde am intervenit cu o rama cu oua proaspete. De la minutul 28:00 ne mutam la familia cu matca de schimb linistit din filmul de pe 11 Mai 2013, pe care am intarit-o cu cateva rame cu puiet aproape de ecluzionare pentru a-i studia comportamentul. Repere din acest film:
- min 5:20 - Observam matca de schimb linistit iesita din botca de calitate mai slaba.
- min 10:00 - Sectionam si analizam botca de schimb linistit de calitate mai buna pentru a intelege ce s-a intamplat cu ea.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU